•  

    

    

   NOVO! DIGITALNA TV SA PREKO
   120 KANALA U DUO PAKETIMA.

   ODABERI, PROBAJ, PLAĆAJ 1 DINAR.


  • D3i digitalna televizija

   U ponudi Beogrida dobijate preko 120 kanala sa digitalnim kvalitetom slike i zvuka, i preko 30 kanala u vrhunskoj HD rezoluciji. Imate TV vodič za pet dana unapred, mogućnost snimanja, premotavanja i gledanja 3 dana unazad. Pored klasičnog gledanja televizije, nudimo vam i EON uslugu pomoću koje televiziju možete gledati bilo gde, na vašem računaru, pametnom telefonu ili tabletu.

   D3i digitalnu televiziju možete koristiti ako se odlučite za naše TRIO i DUO pakete.

    

   HD KANALI.

   Veliki izbor HD kanala za koje je vaš televizor i napravljen. U ponudi je veliki broj svetskih i domaćih HD kanala i najbolje fudbalske lige na svetu, engleska Premijer i španska Primera. Imamo sve: sportske, filmske, modne, dečije, dokumentarne i kanale za odrasle u visokoj rezoluciji. Najbolje gledanje televizije. Proverite!

   POGLEDAJ PROPUŠTENO.

   Više ne morate da žurite kući jer nikada nećete zakasniti na početak emisije. Ako ste propustili nešto na televiziji u protekla 3 dana sada možete da se vratite unazad i pogledate. Samo pratite plavu liniju u TV vodiču, preko digitalnog dekodera i aktivirajte opciju GLEDAJ. Pogledaj propušteno do 3 dana unazad na 40 kanala.

    

   RADIO.

   Preko 40 domaćih i stranih radio stanica možete slušati na vašem digitalnom D3i dekoderu.

   D3 KUĆA.

   Uzmite dodatni digitalni dekoder i imaćete sve kanale iz odabranog D3i paketa na oba televizora.

    

   TV VODIČ.

   TV vodič sa slikama i opisima emisija. Brz i jednostavan pregled svega što vam televizije nude u naredna 4 dana i šta je bilo u prethodna 3 dana, bilo da gledate u kući ili van kuće preko EON-a. Samo jednim klikom na EPG dugme na daljinskom upravljaču ulazite u najdetaljniji programski vodič.

   VIDEO KLUB.

   Jednim klikom na VOD dugme na daljinskom upravljaču ulazite direktno u katalog Video kluba vašeg digitalnog dekodera. Najbogatiji katalog filmova sa preko 2.500 naslova sa slikama, autorima, sinopsisima i trajanjem filma, koji vam je raspoloživ u svakom trenutku kada god želite da gledate. Takođe, možete pratiti i na EON uređajima.

    
    

   Pogledajte našu bogatu ponudu D3i paketa.