• O nama

      Preduzeće za internet usluge Beogrid osnovano je 2004. godine, sa idejom masovnog i kvalitetnog povezivanja građana i malih i srednjih preduzeća. Kao svoj koncept razvoja izabrali smo kombinaciju bežičnih i žičnih tehnologija koje omogućavaju velike brzine ka krajnjem korisniku kroz transportnu mrežu.

      Naša misija je približavanje visokih tehnologija svakom građaninu Srbije kroz jeftin, kvalitetan, brz i jednostavan pristup internetu, ali i razvoj svih raspoloživih IP servisa. Beogrid mreža danas omogućuje sve trenutno raspoložive IP servise kao i koncept Community Network-a; slobodan, neometan transport izmedu svih tačaka, što predstavlja garanciju implementacije svih budućih IP tehnologija.

      Namera nam je da cene servisa maksimalno prilagodimo kupovnoj moći bez bilo kakvog uskraćivanja u odnosu na svetski standard u kvalitetu servisa, ostavljajući korisniku da sam odabere odnos između brzine, količine i cene prenosa podataka. Ovakav pristup nas definitivno izdvaja iz postojeće ponude na tržištu telekomunikacionih usluga. Garancija za sve navedeno su naši zadovoljni korisnici i broj novih članova u eksponencijalnom rastu.